Aktivitet i vest!

Etter en av våre halvårlige mammakvelder i høst, møttes 4 familier til kveldstur opp Stolzekleiva i Bergen. Vi møttes i Sandviken og gjekk i en fart som passa både 5-åringen og 54-åringen som var med. Stolzen er grådig mange trappetrinn (over 800) rett opp fjellsida (313,5 meter i høydeforskjell). Vi kom oss opp på en ganske bra tid og 5-åringen var grådig stolt over å ha gått opp hele veien selv. Når vi kom opp var det blitt mørkt, men med hodelykter var det berre gøy. Det som verre var er at det blåste så kraftig at vi hadde problemer med å stå oppreist. Ned igjen gjekk vi en av dei mange flotte gangstiene og var enig i at dette måtte bli en vane at Veslandsgjengen går ut på turer.  

Så i vår satser vi her vest på flere familieturer i tillegg til den faste mammakvelden. Denne aktiviteten har vi fått til etter vi laga en Facebook side for Vestlandet 

Bea