Referat fra ungdomssamling 2013

Hilde Øyrås arrangerte hyggelig ungdomssamling i Langesund helga 4-6 okt. Her kan du lese referatet hennes fra oppholdet på Skjærgården badehotell:

Etter å ha hentet et par på Torp møttes vi på hotellet kl fem. Vi koste oss med god middag og måtte prøve bassenget før kvelden var over. Dette var en hyggelig gjeng som fant tonen fort og vi hygget oss med kortspill på kvelden.

Lørdagen hadde vi ute aktiviteter på dagen, det var gutte og jente lag, og guttene slo jentene med to poeng. Der vi både hadde støvelkast, første lag til å koke opp en halv liter, pil og bue, osv. Totalt 8 forskjellige aktiviteter.
Etterpå reiste vi til Skien for å kjøre Go Kart. Dette var trivelig, vi hadde en hel halv time og fikk ristet oss litt på banen. Det var nok en av jentene som utmerket seg mest som den råeste kjøreren.
 

Vi koste oss med middag på kvelden hvor det ikke ble tid til noe kveldsbad, men de bestemte seg for å stå opp kl 7 på søndag for å bade da. Noe bare guttene klarte.

Etterpå reiste vi til Skien for å kjøre Go Kart. Dette var trivelig, vi hadde en hel halv time og fikk ristet oss litt på banen. Det var nok en av jentene som utmerket seg mest som den råeste kjøreren.

Helgen ble avsluttet etter lunch søndag og vi var alle enige om at stedet var bra for samling og at vi håper på treff neste år også.
De syntes det var flott at det ikke ble avlyst grunnet så få (2 jenter og 2 gutter), men de ønsket nok at vi skulle ha vært flere på treff. En fordel var jo at når de var så få får man mye kontakt og blir fort trygge på hverandre men når vi er flere blir vi også kjent med flere… 🙂