VACTERL


Her er oversikten :

(V) – Vertebral             rygghvirvler
(A) – Anorectal             endetarm
(C) – Cardiac                hjerte 
(T) – Trachea               luftrør
(E) – Esophagus          spiserør
(R) – Renal                   nyrer
(L) – Limb                     ekstremiteter

Hvis du eller barnet ditt har 3 av disse diagnosene kommer man inn under denne sjeldne diagnosen. Vi ønsker å hjelpe dere som har diagnosen til å få kontakt med hverandre. Det er mange som har eller har barn med diagnosen som føler seg alene,derfor er det så viktig å kunne utveksle erfaringer og kanskje til og med knytte bånd for barna og voksne.

Ta kontakt med vår kontaktperson i Styret for å registrere deg eller om du har et barn med diagnosen, så skal vi få laget en liste som vi kan videresende til alle som er interesert. Vi kommer til å jobbe videre med å få mere fokus på diagnosen fremover.

Kontaktperson: Sylvia Heum Wendel, mail: sylviaw@c2i.net 

Linker til internationale sider

http://www.vacterlnetwork.org/about.html

http://www.vacterl-association.org.uk/