Ungdomssamling 2003

 

 

 

Hugos vits:

Det var en gang en gutt som satt på toge og banna så fælt. Den gamle dama som satt ved siden av han sa, “Hvis moren din hadde hørt deg nå, hva tror du hun hadde sagt?”.

Gutten, “Jeg tror hun hadde blitt veldig glad, for hun har vært døv i 10 år.”

Martins vits:

I feel good….you feel not good…er Martins motto.

 


Våknet pigge og opplagte på lørdags morgen, fikk i oss frokost og kom oss ned til kanoturen. Padla ut på sjøen og over hele vannet. Der slo vi leier, fikk grilla oss noen pølser med bacon på, kjempegode….og marshmallows til dessert.

Gutta prøvde å rafte opp det lille stryket, men det var ikke enkelt, heldigvis var det ingen som datt i elva, men det var nære på!

Padleturen tilbake ble litt tung, og det resulterte i svært stille ungdom når vi kjørte ned til crossbanen hvor det var motorcross løp. Men vel fremme på crossbanen, så var det full rulle igjen.

Fikk se et par råe starter, med ca 30 stk. i starten som ”kappa” om en liten bane på fire meter bredde. Det var noe fascinerende å se hoppa ute på banen. De tøffeste gutta hoppet 15-20 meter med motorsyklene.

 

 

Etter at vi hadde vært å sett på motorcross var det rett tilbake på hotellet og i bassenget. Badebassenget var noe av det mest populære på hele turen. Det var bading til alle døgnets tider.

Vi spilte litt kortspill etter middag, men så var det bading, bading, og bading til de stengte bassenget.

Søndagen var avreisedag og vi fikk spist og gikk en tur ned til lekeland, hvor vi hoppa trampoline og fikk beveget oss litt før vi kjørte hjemover. Det ble noen timer før vi kom oss helt hjem.

Alle hadde så mange gode vitser og historer, men når jeg ville de skulle ta de om igjen for at jeg skulle få dem nedskrivet, var det plutselig ingen som huska så mange, men alle var enig i at turen var kjempetrivelig og de ville gjerne bli med en annen gang også.

Ann Kristin hadde vel ønsket at det skulle være flere jenter med, men guttene tok godt vare på henne.

De som var med var Martin Johansen, Hugo Zamorano, Ann Kristin Holten, Carlos Reinoso, Ole Kristian Beil, og Hilde Øyrås og Petter Johansen som ledere for turen.

Takker de som ble med for en minneverdig tur og håper vi sees igjen på en annen samling.

Med vennlig hilsen

Hilde Øyros og Petter Johansen