Undomssamling Gol 2007

 

Vi møttes fredagen på Pers, noen kom med tog fra Oslo og noen kom med bil fra Bergen. Fredagen hadde vi innkvartering på rommene der guttene fikk ha et eget rom, veldig populært men lite søvn.

Etterpå spiste vi på en pizzarestuarant ved Pers og det virket som at alle hadde det kjekt ettersom praten var livlig i samlingen.

Lørdagen var vi på gocart kjøring noe som alle hadde det veldig kjekt med ettersom konkuranseinnstingtet tiltok hos alle. Minner om at han som vant i fjor også vant i år, en racer på gocart. Senere ble det spilt bowling. Etter dette hadde vi lunsj på gutterommet som ble veldig hyggelig.

Om kvelden var det tid for middag på kinarestaurant, her var det god stemning og god mat. På kvelden ble det arrangert disco.

Søndag var det frokost på Pers. Etter dette var det felles bading på Tropicana, der virket det som om alle hadde det veldig kjekt. Når badingen var over var det lunsj på gutterommet før avreise hjemover. I det hele virket det som om ungdommen hadde det fint hele helgen .

Jeg vil også takke ungdommene for en fin helg, alle tok seg godt av hverandre og det var veldig kjekt å få være med på!!!!!                                                                                                 

CATO FURREVIK.