Landssamling 2009

 

Enten ditt utgangspunkt er Oslo eller Bergen, er drømmeweekenden bare tre og en halv times bil- eller busstur unna Ustedalen Hotell – midt mellom Oslo og Bergen ved foten av Hallingskarvet.

 

Selvfølgelig skal den yngre garde trives på hotellet. Her er det et stort lekerom/aktivitetsrom der nye og gamle vennskapsbånd knyttes. Hotellet med badstue og svømmebasseng til disposisjon.

Ustedalen hotell byr på 86 rom med sengeplasser til 200 personer. Her kan man bestille enkeltrom, dobbeltrom eller familierom. Som kurs- og konferansesenter får NFA et eget konferanserom med alle fasiliteter hele helgen. Det er som hotellet sier: Det er bare NFA sine egne ønsker som setter begrensningene. Ustedalen hotell har mulighetene!!

Samlingen er et tilbud til familier fra hele landet, og vi håper å se så mange som mulig. Foreningen dekker opphold inkl. full pensjon f.o.m. torsdag kveld, t.o.m lunsj søndag.

Som vanlig vil landssamlingen ha en fin blanding av faglig og sosialt innhold. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger de siste årene på hva dere ønsker av innhold på en slik samling. Opplyser om at det i år er årsmøte på landssamlingen.

 

Styret må forbeholde seg retten til å begrense antallet. Vær derfor rask med å melde dere på.  Førstemann til mølla….. Siste frist for påmelding er 15.juni.

Egenandelen for samlingen i år vil være 500,- pr. voksen og 250,- pr. barn.

 

Er det noen storesøsken eller har noen slektninger som kunne tenke seg å ha  tilsyn og aktivisere de små vil vi gjerne ha beskjed så snart som mulig. Det vil bli gitt en kompensasjon for dette. Hvis de som ønsker å være med må betale ekstra for å komme seg dit dekker vi selvfølgelig dette. 

Vi oppfordrer alle som har babycalling om å ta med dette….

 

Har dere spørsmål vedr. landssamlingen, egenandel og evt. reisetilskudd, så kan dere kontakte oss i samlingsgruppa:

  • Heidi                92250629/hkr-holm@online.no
  • Per Jarle          90113032/pjall@online.no