Landssamling 2006

 

Fredag var dagen vi hadde tenkt å tilbringe mest ute, men først var det Trond Diseth som kom og pratet litt om hvordan det er å leve med analatresi. Dette var for de voksne, så barna var på lekerommet sammen med 3 jenter som hadde ansvaret for å passe på de minste.

Vi hadde planlagt å grille ved Elgvika, men regnet la en stopper for dette. Så det ble til at vi bestemte for å gjennomføre rebusløypa  hvor  hovedoppgaven var å lage troll av ting man fant i naturen underveis. Det resulterte i mange fine troll. Vi spiste inne på hotellet. Etterpå var det fritid, noen badet i bassenget og andre slappet av. De største barna dro på gocartkjøring sammen med 4 voksne. Det ble veldig populært selv om de var klissvåte når de kom tilbake.

Etter middagen var det samling i ”havfruen med premiering av fineste troll og gruppa som hadde flest riktige på rebusløypa. Havfruen skulle det være barnefri fra 21.30 og det gikk kjempefint. Mange satt og pratet sammen ut i de små nattetimer.

 Lørdag kom Kristin Iversen og informerte om nettprosjektet InterMedia.

Deretter delte vi oss inn i grupper for å prate om, og dele erfaringer om det å barn med analatresi. Disse diskusjonsgruppene er veldig populære for det er en fin mulighet for å bli bedre kjent, samt at vi har så mye vi vil dele med andre.

Barna var også denne dagen på lekerommet sammen med jentene. Etter middag var det sosialt samvær i ”havfruen.

Søndag er som vanlig hjemreisedagen. De fleste reiste hjem etter frokost, men noen valgte å spise lunsj før de dro hjem.

 Vi i samlingsgruppa fikk inntrykk av at både store og små har trivdes på årets landssamling, så vi kan si oss godt fornøyd med årets landssamling.

 Til dere som ikke hadde anledning til å være med på årets samling håper vi at dere har muligheten neste gang.

Stor takk til nye og gamle medlemmer som deltok på årets samling.

Samlingene er utrolig hyggelig for store og små, en fin mulighet å treffes på.

Vi ses neste år til ny samling.

 

Hilsen Cato og Heidi i samlingsgruppa.