Landssamling 2004

 

 

Fredagen ble en dag hvor vi var sammen sosialt. Samlingsgruppen som bestod av Ole-Kristian og Monica hadde laget en rebusløype. Vi delte oss i grupper med to familier i hver. Lagde troll av det vi fant på veien, samt svarte på mange forskjellige oppgaver og spørsmål. Etterpå var det felles aktiviteter med ballspill og tautrekking.

En veldig fin rebusløype med mange morsomme poster. Deilig å kunne være ute hele dagen. Etter lunsjen gikk alle tilbake til hotellet hvor det var premieutdeling for rebusløpet.

Etter en god middag samlet vi oss alle nede i samlingslokalet hvor vi danset og moret oss etter topp ”live musikk”. Barna koste seg i biblioteket med sang, spill og video.

Eivind var også i år med som aktivitetsleder sammen med Ole Kristian. Eivind og Ole Kristian gjorde en kjempejobb.

Lørdagen ble en dag med inneaktiviteter. Etter frokosten ble de voksne delt inn i grupper hvor de diskuterte og fortalte om sitt barns hverdag, samt tipset hverandre om hva som bør gjøres i forkant av barnehage- og skolestart. Dette er noe vi ikke har prøvd før, men det gjorde ingen ting, da det var veldig interesangt og viktig for oss alle. Vi skal huske på at mye av ekspertisen på vår diagnose ligger hos diagnosefamiliene. Barna var sammen med Eivind og Ole-Kristian som arrangerte div. aktiviteter både på land og i vann.

Før lunsj fikk vi også besøk av Elisabeth Holme fra Smågruppesenteret på Rikshospitalet. Hun informerte oss om diagnosen Analatresi samt om Smågruppesenterets rolle ovenfor de forskjellige diagnosene. Hun fortalte også om hvordan hver enkelt familie kan benytte seg av Smågruppesenterets tjenester. Veldig bra, og dette var veldig viktig for alle de nye familiene som var med i år.

Etter dette spiste vi lunsj på hotellet, som ble ettrfylt av årsmøte for NFA. Odd-Petter informerte om hva foreningen har jobbet med i år, samt videre planer for hva foreningen ønsker å legge vekt på i fremtiden.

Odd-Petter overlot ledervervet til Hilde Øyrås. Vi vil med dette få takke Odd-Petter for en utrolig bra jobb som leder for NFA. Med hans engasjement og stå på vilje har han løftet foreningen opp flere nivåer. Vi ønsker Hilde og hennes styre lykke til videre.

Etter en god lørdagsmiddag ble kjellerstuen samlingspunktet for alle sammen. Vi har det veldig sossialt på kvelden, der vi opplever både sang og dans til langt på natt + en og to vitser 😉

Søndag er som vanlig hjemreise dag. Vi tømte rommene, og pakket i bilene. De med lengst reisevei reiste rett hjem, mens andre tok med seg lunsjen før de satte snuten hjemover.

En kjempestor takk til Ole-Kristian og Monica som har stått for arrangementet av årets landssamling. Ole-Kristian og Monica har også takket for seg i styret og samlingsgruppen. De har begge vært to av ildsjelene i NFA i mange år. Vi kommer til å savne begge to. Dessverre vokser de ikke på trær.

Tusen takk til Ole-Kristian og Monica for den jobben de har gjort for NFA og ikke minst jobben med å arrangere samlinger. De har virkelig funnet en form for samling som alle sammen er veldig fornøyde med. Kjempe bra som vanlig…..

Til alle dere som ikke hadde mulighet til å være med på årets samling, så håper vi at dere har muligheten neste gang. Stor takk til alle nye og gamle medlemmer som deltok på samlingen.

Samlingene er utrolig hyggelig for både store og små. En kjempefin mulighet til å treffes på.

 Se bildegalleri fra oppholdet på Sjusjøen 

Vi ses neste år til en ny landssamling.

Hilsen styret