Landssamling 2003

Det er alltid hyggelig at vi blir så mange på samlingene våre. Formålet med slike samlinger er at det blir en sosial weekend, hvor vi gjør mest mulig sammen. De voksne får tid til å prate sammen, mens våre barn treffes og blir bedre og bedre kjent med hverandre.

Fredagen ble en dag hvor vi var sammen sosialt. Samlingsgruppen som bestod av Ole-Kristian, Monica og Heidi hadde laget en veldig fin rebusløype med mange morsomme poster. Her skulle vi lage et troll av ting vi fant langs løypa, samt en sang om foreningen, diagnosen og Sjusjøen. Rebusløypa endte opp ved Sjusjøen badeland. Rebusløypa endte opp ved Sjusjøen badeland.

Etter lunsjen gikk alle tilbake til hotellet hvor det var fremførelse av sangene vi hadde laget, samt premieutdeling. Veldig mange kreative og flotte sanger, samt fremførelser helt på linje med mer kjente pop artister. Veldig bra….

Etter middagen samlet vi oss alle nede i samlingslokalet hvor vi danset og moret oss etter topp “live musikk”. Barna koste seg i biblioteket med sang, spill og video.

Eivind var også i år med som aktivitetsleder. Dette var Eivind sin fjerde tur med NFA, og han gjorde igjen en kjempejobb.

Tusen takk Eivind 😉

Lørdagen ble en dag med inneaktiviteter. Alle voksne hadde en faglig del ved Kirurg Kristin Bjørnland fra Barne Kirugiskavd. Rikshospitalet , mens barna var sammen med Eivind og Ole-Kristian som arrangerte div. aktiviteter både på land og i vann.

Kirurg Kristin Bjørnland fra Barnekirugiskavd. Rikshospitalet informerte oss om Analatresi og forskjellige behandlingsformer. Veldig bra, og dette var veldig viktig for alle de nye familiene som var med i år. Etter at vi voksne var ferdige delte Kristin, Heidi og Monica diagnosebarna inn i grupper. Her ble det snakket om det å ha Analatresi samt at barna fikk fortelle om sine erfaringer på godt og vondt . Dette var veldig vellykket, og NFA fikk mange viktige svar som de tar med i videre arbeid. Etter dette var det lunsj på hotellet.

Etter lunsjen var det årsmøte for NFA. Odd-Petter informerte om hva foreningen har jobbet med i år, samt videre planer for hva foreningen ønsker å legge vekt på i fremtiden. Etter dette var det middag og etter middagen ble kjellerstuen samlingspunktet for alle sammen. Der ble det sang og dans til langt på natt.

Søndag er som vanlig hjemreisedag. Vi tømte rommene, og pakket i bilene. De med lengst reisevei reiste rett hjem, mens andre tok med seg lunsjen før de satte snuten hjemover.

En kjempestor takk til Ole-Kristian, Monica og Heidi som har stått for arrangementet av årets landssamling.

De har virkelig funnet en form for samling som alle sammen er veldig fornøyde med. Kjempe bra som vanlig. Til alle dere som ikke hadde mulighet til å være med på årets samling, så håper vi at dere har muligheten neste gang.

Stor takk til alle dere nye som var med for første gang. Samlingene er utrolig hyggelig for både store og små. En kjempefin mulighet til å treffes på.

 

Vi ses neste år til en ny landssamling 😉

Med vennlig hilsen

Samlingsgruppa i NFA