Hilsen fra ny leder

Hei alle sammen,

Først og fremst takk for sist til alle dere som var med på landsamlingen 2009.  

Tore Stenersen har vært vår leder de siste 2 årene men ønsket nå å takke av. Det skulle derfor velges inn ny leder og nytt styremedlem på årsmøte i år. Kjell Even Nicolaisen ble vårt nye styremedlem,og undertegnede ble valgt inn som leder.  

Vi har ei datter på 3 år som har diagnosen, hun kommer også inn under den sammensatte diagnosen VACTERL. På NFA sin landsamling i 2007 var det årsmøte å valg av nye styremedlemmer. Min datter var da rundt 10 mnd da jeg takket ja til å bli styremedlem i NFA. Det å få være med i styre har gitt meg masse, vi er en super gjeng som jobber kjempegodt sammen.

Brukersamlingen til SSD skal vi være med på i oktober og i november håper vi å få til fagrådsmøte. Vi vil gjerne få til noe for ungdom/voksne med diagnosen og kommer til å jobbe med dette videre. Jeg vil gjerne høre fra dere hvis dere har noen innspill som kan hjelpe oss å få til dette. Oppfordrer også alle som kommer inn under VACTERL om å sende meg en mail så vi kan få til noe på sikt, om ikke annet enn å utveksle erfaringer. 

Vi i styret ønsker å gjøre en god jobb for våre medlemmer, da er vi avhengig av tilbakemeldinger fra dere som er medlem i NFA. Er det noe dere er særlig fornøyd eller missfornøyd med, blir vi glade for tilbakemelding om dette som kan sendes til sylvia.wendel@analatresi.no.

Ha en fin høst.

Vennelig hilsen Sylvia H.Wendel