Evaluering landssamling Hovden høyfjellshotell 2008

 

Fredag etter frokost delte vi inn i grupper hvor vi skulle snakke og dele erfaringer med hverandre, mange nye medlemmer som var ivrig etter informasjon. Dette var for de voksne, så barna var på lekerommet hvor det var 4 jenter som hadde tilsyn og ansvaret for å passe på de minste. Det var lagt opp til litt uteaktivitet denne dagen, hadde sporløype med diverse oppgaver for både store og små. Noen valgte å ta stolheisen opp på fjellet. Dette var en opplevelse for både store og små.

Ellers var det mye sosialt samvær på kvelden både med de store og de små.

 

Lørdag kom Laila Schulz fra smågruppesenteret og snakket litt om hvordan vi kunne bruke smågruppesenteret, et lavterskeltilbud til alle.

 

I og med at det var veldig kaldt vann i bassenget på hotellet valgte vi å ta med alle ned til ”badeland” noen timer før vi igjen fortsatte i diskusjonsgrupper.

 

Barna var også denne dagen på lekerommet sammen med jentene. Etter middag var det sosialt samvær i ”peisestuen” og premieutdeling, vi hadde fått mange fine premier som Sylvia og Cato hadde innhentet. Takk til Dere.

 

Søndag er som vanlig hjemreisedagen. De fleste reiste hjem etter frokost, men noen valgte å spise lunsj før de dro hjem.

 

Vi i samlingsgruppa fikk inntrykk av at både store og små har trivdes på årets landssamling, moro at det kom så mange nye familier.

 

Til dere som ikke hadde anledning til å være med på årets samling håper vi at dere har muligheten neste gang.

Stor takk til nye og gamle medlemmer som deltok på årets samling.

Samlingene er utrolig hyggelig for store og små, en fin mulighet å treffes på.

Vi ses neste år til ny samling.

 

Hilsen Heidi og Per Jarle (Pjall) i samlingsgruppa.