Invitasjon til familiesamling 22.-25.juni 2017

NFA inviterer til familiesamling 22-25.juni. I år reiser vi til Quality Hotel Sarpsborg Adressen til hotellet er Bjørnstadveien 20, 1712 Sarpsborg. Rygge flyplass er 15 min kjøring unna, og hotellet har bussholdeplass rett utenfor. Det går buss fra Oslo som stopper der. Hotellet har basseng, så ta med badetøy.

Samlingen er et tilbud til familier fra hele landet for medlemmer som har betalt kontingenten for inneværende år.

Vi håper å se så mange som mulig. Foreningen dekker opphold inkl. full pensjon f.o.m. torsdag kveld, t.o.m. frokost søndag.

Egenandelen for samlingen i år vil være 700,- pr. voksen og barn som har fylt 12 år, og 350,- pr. barn 3-11 år. Barn 0-2 år er gratis.

Det kan søkes om reisetilskudd. Vi har en pott på 20000,- som fordeles mellom de som søker om reisetilskudd. Max 5000,- til hver familie. Send oss en mail innen 9.mars hvor dere forteller oss hvor mye reisen deres vil koste. Så vil vi vurdere hvem som får reisetilskudd og gi tilbakemelding innen 15.mars. I etterkant av samlingen sender dere inn reiseregningskjema som dere får av oss med alle kvitteringer. Husk å bestille billetter så tidlig som mulig for å holde kostnadene nede.

Som vanlig vil familiesamlingen være en fin blanding av faglig og sosialt innhold. Det vil være årsmøte på lørdagen på samlingen.

Påmelding skjer på følgende måte:

  1. Send mail til pedersen@outlook.com med fullt navn på alle, antall voksne og barn, samt alder på barna.
  2. Innbetaling til konto nr 9100.23.48832 

Merk at påmelding er bindende og først gjelder når innbetaling er foretatt senest innen 31. mars 2017.  

Det er begrenset antall plasser. Førstemann til mølla-prinsippet. En bekreftelse vil bli sendt pr. e-post i begynnelsen av april.

Hilsen Veronica, Benedicte og Britt Pernille

Samlingsgruppa NFA