Referat fra landssamlingen 2010

I år valgte NFA å ha sin landssamling på Hurdalsjøen Hotell.

Vi var 25 familier med stort og smått som møtts til middag torsdag kveld. Etter middag ble det gitt litt informasjon om hva som skulle skje i løpet av helgen. Det ble ikke så sent på kvelden for de fleste var slitne etter en lang dag. Fredag etter frokost ble det holdt foredrag fra SSD . En presentasjon av RareICT nettside bygd opp av SSD og en forskergruppe fra universitetet i Oslo.

Etter lunsj var det foredrag ved Anette Haugen. Vi valgte i år å kjøre foredraget to ganger slik at mødrene gikk først og fedrene gikk etterpå. Dette ble gjort fordi at da kunne den ene forelderen være sammen med barnet sitt og finne på aktiviteter sammen. Deretter ble det middag og sosialt samvær.

Lørdag hadde vi ekstraordinært styremøtet. Deretter ble det gruppearbeid . Lunsjen tok vi ute i lavvoen, og etter vi hadde spist så var det natursti. Vi avsluttet uteaktivitetene med fotballkamp mellom barna og de voksne. Deretter var det fritid. Noen valgte å bade ute og noen valgte å bade inne. På kvelden var det sosialt samvær og premiering til barna.

Søndag var det ikke fastsatt noe program og de fleste valgte å dra etter frokost.

Vi i samlingsgruppa fikk inntrykk av at både store og små har trivdes på årets landssamling, så vi kan si oss godt fornøyd med årets landssamling.

Til dere som ikke hadde anledning til å være med på årets samling håper vi at dere har muligheten neste gang. 
Stor takk til nye og gamle medlemmer som deltok på årets samling.
Samlingene er utrolig hyggelig for store og små, en fin mulighet å treffes på.
Vi ses neste år til ny samling.

Hilsen  Pjall og Heidi i samlingsgruppa.