Landssamling 2007

Fredag etter frokost delte vi inn i grupper hvor vi skulle snakke og dele erfaringer med hverandre, mange nye medlemmer som var ivrig etter informasjon. Dette var for de voksne, så barna var på lekerommet sammen med 2 jenter som hadde ansvaret for å passe på de minste.

Etter gruppesamtalene var det foredrag ved ”humordoktor” Stein Tydal.

De eldste barna dro sammen med noen foreldre på gocart, noe som også falt i smak.

Etterpå var det fritid, noen badet i bassenget og andre slappet av. Etter middagen var det samling i ”peisstuen”. Det ble arrangert barnedisko hvor barna kunne kjøpe seg ”barnedrinker” og danse på dansegulvet. Foreldrene kom også etter hvert og moret seg på gulvet. Etter at barna hadde lagt seg, hadde de 2 jentene (Andrea og Tonje) ansvar for hvert sitt rom hvor de skulle se etter de som lå og sov. Foreldrene satt og pratet ut i de små nattetimer.

Lørdag var det tid for årsmøte (se eget skriv om årsmøtet) og valg av nye personer inn i styre da det var noen som takket for seg. Disse ble: Lisa Hjemle, Nina Guldbrandsen, Svein-Tore Sund, Heidi Mellem Johansen, Sylvia Heum Wendel.

Etter årsmøtet gikk vi ut og hadde diverse aktiviteter med fotballkamp mellom barna og de voksne, sekkeløp, pilkasting, triksing med ball og diverse spørsmål. Vi var ute frem til lunsj. Etter lunsjen ble det laget nye grupper hvor vi pratet og delte erfaringer der også.

Så ble det litt fritid og da valgte noen å bade i bassenget og noen valgte å gå tur mens andre hvilte seg. Barna var også denne dagen på lekerommet sammen med jentene. Etter middag var det sosialt samvær i ”peisestuen”.

Søndag er som vanlig hjemreisedagen. De fleste reiste hjem etter frokost, men noen valgte å spise lunsj før de dro hjem.

Vi i samlingsgruppa fikk inntrykk av at både store og små har trivdes på årets landssamling, så vi kan si oss godt fornøyd med årets landssamling. Til dere som ikke hadde anledning til å være med på årets samling håper vi at dere har muligheten neste gang.

Stor takk til nye og gamle medlemmer som deltok på årets samling. Samlingene er utrolig hyggelig for store og små som er en fin mulighet å treffes på.

Vi ses neste år til ny samling. 

Hilsen Cato og Heidi i samlingsgruppa.